Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Zájemci mohou v jeden den absolvovat bez objednání celou řadu vyšetření? Poliklinika AGEL Ostrava pořádá v úterý 19. října Den prevence pro širokou veřejnost

15.10.2021 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Vyšetření cukru v krvi a EKG, ultrazvuk krkavice nebo štítné žlázy, preventivní vyšetření sluchu, kožní prevence, rehabilitační workshop pro prevenci bolesti zad nebo vyšetření celotělovým DermoScanem za akční cenu. To jsou aktivity, které v úterý 19. října nabídne Poliklinika AGEL v centru Ostravy.

V rámci akce Den prevence s Poliklinikou AGEL Ostrava si budou moci všichni zájemci od 8:00 do 16:00 hodiny nechat prověřit své zdraví a to bez jakýchkoliv žádanek nebo předchozího objednání. „Prevence je pro naše zdraví velmi zásadní. Pokud chodíte pravidelně na svá preventivní vyšetření, tak je to nejlepší věc, kterou můžete pro své zdraví udělat. Včasný záchyt onemocnění a prvních známek obtíží rozhoduje o úspěšnosti léčby,“ vysvětluje MUDr. Bogna Jiravská Godula ředitelka Polikliniky AGEL Ostrava.

Akce je určena pro všechny lidi, kterým není lhostejné jejich zdraví. Nezáleží přitom na tom, zda návštěvníka bude zajímat aktuální zdravotní stav nebo ho již trápí nějaké zdravotní potíže a svou návštěvu lékaře doposud odkládal. Většina vyšetření, která budou v rámci Dne prevence nabízena, jsou zcela zdarma. Jedinou výjimkou tvoří vyšetření znamének a pih celotělovým DermoScanem, kde však bude pro klienty nachystána snížená akční cena. Standardní cena vyšetření je 850 Kč, ale pouze v den akce je budeme pro klienty nabízet za akčních 500 Kč. Nabídneme široké spektrum vyšetření z různých specializací. Od vyšetření cukru v krvi a EKG, ultrazvuk krkavice a štítné žlázy, preventivní vyšetření kvality sluchu nebo velmi užitečný rehabilitační workshop Škola zad, kde zájemce naučíme jak správně uvolňovat zádové a krční svaly, abychom předešli bolesti zad,“ vyjmenovává MUDr. Bogna Jiravská Godula.

Akce proběhne v úterý 19. října od 8 do 16 hodin v budově Polikliniky AGEL Ostrava v centru Ostravy na Tyršově ulici vedle Kina Vesmír. Nejvhodnější formou dopravy je MHD, kdy klienti mohou dorazit tramvají na zastávku Stodolní, ze které je to pouhé 2 minuty přímo do budovy polikliniky. Upozorňujeme zájemce, že všechna vyšetření jsou kapacitně limitována dle možností jednotlivých ambulancí a časové náročnosti jednotlivých vyšetření.

zpět na novinky