Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL Olomouc nabízí po rekonstrukci více komfortu

25.2.2021 / POLIKLINIKA AGEL Olomouc

POLIKLINIKA AGEL v Olomouci nabízí nyní svým pacientům i personálu více komfortu. Díky revitalizaci, která trvala sedm měsíců, teď poskytuje poliklinika ve svém druhém patře větší pohodlí pro pacienty i personál. Investice přišla na více než jeden milion korun.

„Cílem revitalizace druhého patra bylo vytvořit moderní prostředí odpovídající současným trendům a požadavkům na kvalitní péči pro pacienty polikliniky,“ říká Bc. Magda Železná, MBA, manažer ošetřovatelské péče POLIKLINIKY AGEL Olomouc s tím, že ve druhém patře olomoucké polikliniky se nachází ambulance diabetologie, chirurgie, urologie a gynekologie.

Během revitalizace došlo ke kompletní výměně podlahové krytiny, výměna zářivek za LED světla, osazení nových dveří a zárubní. V levé části chodby byla odstraněna sklodrátěná příčka a byla nahrazena zdí. „Revitalizace se praktického chodu polikliniky prakticky žádným zásadním způsobem nedotkla. Docházelo pouze k drobným provozním omezením, která byla nezbytná kvůli nutným stavebním úpravám. Některé práce byly realizovány především ve večerních hodinách a o víkendu tak, aby co nejméně narušily každodenní provoz ambulancí," uvedla Bc. Magda Železná, MBA.

Modernizace POLIKLINIKY AGEL pokračuje i nadále. V současné době probíhají úpravy pracoviště Laboratoře klinické biochemie.

zpět na novinky