Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Rehabilitace Polikliniky AGEL Praha Italská vyslyšela prosby veřejnosti a nabízí nově i zdravotní masáže  

11.2.2021 / POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Bolavá záda na konec vládních opatření nepočkají. Uzavřené masážní salóny způsobily, že se každý den několik zájemců telefonicky informovalo na rehabilitačním pracovišti Polikliniky AGEL Praha Italská na možnosti absolvování masáží. Poliklinika AGEL Praha Italská se proto rozhodla vyslyšet tyto prosby a v těchto dnech portfolio služeb rozšířila o nabídku zdravotních masáží.

„Vládní nařízení sice dnes zakazují veškeré služby v provozovnách, včetně masáží, ale toto opatření se nevztahuje na masáže ve zdravotnických zařízeních. To má své výhody, kdy si klient může být jist, že se jim věnuje opravdu vzdělaný odborník. Naše masérka Bára Seberová má za sebou kompletní vzdělání v oboru masér ve zdravotnictví a k tomu několik odborných kurzů pro provádění Ajurvédské masáže Dáta Snéhan,“ uvedl Mgr. Jan Janda, vedoucí Rehabilitačního oddělení Nemocnice AGEL Praha Italská.

Rehabilitační oddělení poskytuje komplexní diagnosticko-terapeutickou péči pro širokou škálu onemocnění. Spektrum poskytované péče zahrnuje např. vodoléčbu, elektroléčbu, magnetoterapii, lymfatické masáže další moderní terapeutické metody a koncepty. Naše pracoviště má rovněž dlouholetou zkušenost s tzv. myoskeletální medicínou, která se zabývá diagnostikou a neoperační léčbou páteře, kloubů a měkkých tkání. Rehabilitační péči na oddělení zajišťuje tým lékařů s dlouholetou praxí a zkušených fyzioterapeutů, kteří úzce spolupracují s ostatními specialisty polikliniky. 

zpět na novinky