Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Nové očkovací centrum proti nemoci covid-19 na Poliklinice AGEL Plzeň

25.1.2021 / POLIKLINIKA AGEL Plzeň

Nové očkovací centrum proti nemoci covid-19 na Poliklinice AGEL Plzeň

V Plzeňském kraji se do sítě očkovacích center proti covid-19 nově zapojila i Poliklinika AGEL Plzeň. Ve čtvrtek 21. 1. 2021 byl zahájen provoz nového očkovacího centra, které rozšíří stávající kapacity očkovacích center v Plzeňském kraji.

Aktuálně probíhá provoz centra ve zkušebním režimu. Očkujeme zdravotnický personál polikliniky a v případě zájmu i další lékaře z okolních ambulancí. Jakmile budou k dispozici další vakcíny, uvolníme termíny pro očkování zájemců ve věkové skupině 80+, která je nejohroženější skupinou obyvatel.

Lidé starší 80 let se mohou k očkování registrovat přes centrální registrační systém, který je dostupný na webových stránkách registrace.mzcr.cz a crs.uzis.cz nebo je také možnost registrace přes telefonní linky 1221.

Dle vyjádření Krajského úřadu Plzeňského kraje by celý region měl do konce ledna obdržet dalších 4 875 dávek vakcíny proti covid-19. Dle údajů Ústavu zdravotnických informací a statistiky ČR bylo k 20. lednu 2021 v Plzeňském kraji naočkováno 7 984 osob.

zpět na novinky