Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Poliklinika AGEL Plzeň otevírá nové odběrové místo na COVID-19

13.1.2021 / POLIKLINIKA AGEL Plzeň

Poliklinika AGEL Plzeň (na Švihovské ulici) otevírá nové odběrové místo na COVID-19. Místo bude provádět testování přítomnosti nového typu koronaviru antigenními testy pro širokou veřejnost a nabídne také možnost testování přesnějšími PCR testy. Zájemci se zde mohou již objednávat jednoduše prostřednictvím online systému.

„Otevřením nového odběrového místa jsme především navýšili své testovací kapacity na COVID-19 a zajistili jejich dostupnost na další Poliklinice AGEL. Odběrové místo začalo testovat v úterý 12. ledna ve zkušebním režimu a od pondělí 18. ledna budou k dispozici plné kapacity odběrového místa pro antigenní i PCR testy,“ říká ředitelka Laboratoří Dopravního zdravotnictví Ing. Bc. Martina Štolová.

Antigenní testy pro širokou veřejnost jsou hrazeny českými zdravotními pojišťovnami a lze je absolvovat maximálně jednou za pět dní. Odběr vzorku probíhá stejně jako u PCR výtěrem z nosohltanu. Výsledek antigenních testů budou mít klienti k dispozici již ten samý den, kdy absolvovali odběr, a výsledek se dozví prostřednictvím SMS zprávy.

Odběrové místo POLIKLINIKY AGEL Plzeň bude do konce tohoto týdne fungovat ve zkušebním provozu v čase od 8.00 do 10.00 hodin. Od pondělí 18. ledna pak přede do provozu ostrého a provozní doba se dopoledne prodlouží od 8.00 – 11.00 hodin a otevřou se i odpolední termíny od 14.00 do 16.00 hodin. Provozní doba platí jak pro odběry na PCR vyšetření, tak antigenní testy.

Zájemci o vyšetření na Poliklinice AGEL Plzeň se mohou objednávat online na https://reservatic.com/cs/public_services/dopravni-zdravotnictvi-a-s-poliklinika-agel-plzen-antigenni-testovani

zpět na novinky