Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Dopravní zdravotnictví navýšilo testovací kapacity a umožňuje i expres testování s výsledkem do 3 hodin

19.11.2020 / POLIKLINIKA AGEL Plzeň

Do testování vzorků na nový typ koronaviru v laboratořích Dopravního zdravotnictví se zapojila POLIKLINIKA AGEL Plzeň, která navýšila kapacitní možnosti stávající laboratoře.

„Naši laboratoř jsme vybavili novým vyšetřovacím systémem a zaškolili personál. Díky tomu v současné době zvládneme analyzovat kolem 150 vzorků denně,” informuje ředitelka Laboratoří Dopravního zdravotnictví Ing. Bc. Martina Štolová. 

Po rozšíření testovací kapacity laboratoře Polikliniky AGEL Plzeň zde vyšetřují vzorky na SARS-CoV-2 ze zdravotnických zařízení skupiny AGEL i od externích klientů. Zaměřují se také na expres vyšetření PCR testem, které mohou samoplátci absolvovat na odběrovém místě na Poliklinice AGEL Praha. „Tato služba zcela jistě osloví například osoby, které potřebují narychlo vycestovat do zahraničí,“ vysvětluje ředitelka Štolová.

Cena expresního vyšetření je stanovena na 5 700 korun a platbu je možné provést pouze platební kartou přímo na odběrovém místě v Praze v ulici Italská. V ceně je zahrnuto vystavení mezinárodního certifikátu. Výsledek klient obdrží do 3 hodin od odběru vzorku.

zpět na novinky