Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Lidé z Olomoucka mají k dispozici modernější a hezčí vodoléčbu

11.10.2017 / POLIKLINIKA AGEL Olomouc

Nová estetičtější místnost s pěti léčebnými vanami, nové rozvody vody i kanalizace, celková modernizace. Tak vypadá po čtvrtletní rekonstrukci rehabilitační oddělení Polikliniky AGEL Olomouc (u hlavního nádraží), které prošlo úpravami za více než 4 milióny korun. Rekonstrukce přitom výrazně zlepšila především funkčnost i bezpečnost pracoviště a pacientům nově umožňuje modernější léčbu.

Hlavní část rekonstrukce tvořila výměna rozvodů studené i teplé vody v budově C a výměna kanalizace na úseku vodoléčby. Pro pacienty jde tedy o změny, které nejsou okem vidět, ovšem pocítí je jednoznačně v komfortu a hladším průběhu léčby.

„Většinu modernizací, které jsme během letních měsíců provedli, lidé okem neuvidí, protože jde hlavně o výměnu potrubí uvnitř stěn budovy. Přesto je pro nás tato rekonstrukce velmi přínosná a je důležitá i pro kvalitní a moderní léčbu našich pacientů,“ vysvětluje Mgr. Martina Čočková, správce majetku a provozu Polikliniky AGEL.

Kromě výměny rozvodů pak došlo také k reorganizaci na úseku vodoléčby a zkrášlení interiéru. „Vany pro vodoléčbu jsme nově sjednotili do jediné místnosti, která je moderní, komfortní a nově esteticky upravená,“ prozrazuje Mgr. Martina Čočková s tím, že v nejbližších měsících by se pacienti rehabilitace Polikliniky AGEL Olomouc měli dočkat i obnovy vybavení, konkrétně nové celotělové vany pro vodoléčbu.

zpět na novinky