Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL Plzeň vyšetřuje dvojicí nových moderních ultrazvuků

26.2.2016 / POLIKLINIKA AGEL Plzeň

Hned dva nové ultrazvukové přístroje má čerstvě k dispozici POLIKLINIKA AGEL Plzeň, člen skupiny AGEL. Moderní přístroje slouží k vyšetřování pacientek gynekologické ambulance a pacientům radiodiagnostického oddělení, kteří přijdou na vyšetření břicha či cév.

První z ultrazvuků ocení především ženy, speciálně pak nastávající maminky. Ultrazvuk na gynekologické ambulanci polikliniky poslouží ke komplexním gynekologickým vyšetřením i těhotenským prohlídkám. „Právě nastávající maminky ocení nový ultrazvuk nejvíce, protože nabízí i moderní 3D či 4D snímání, které dovede plod zachytit opravdu realisticky, včetně drobných pohybů. Součástí nového ultrazvuku je navíc i samostatný monitor pro pacientky, které mohou spolu s doprovodem sledovat obraz pohodlně na vlastní obrazovce,“ vyjmenovává přednosti přístroje MUDr. Hana Ismailová, lékařka gynekologické ambulance POLIKLINIKY AGEL Plzeň s tím, že nový přístroj má oproti původně využívanému také daleko vyšší rozlišení.

Druhý ultrazvukový přístroj pak poslouží pacientům radiodiagnostického oddělení, kteří přijdou na cévní vyšetření, vyšetření břicha, svalů, šlach, prsů a měkkých částí. „Pacienti se při vyšetření mohou těšit na vyšší komfort, neboť nový přístroj je mnohonásobně tišší a také menší, než původní ultrazvuk,“ přibližuje výhody nového zařízení MUDr. Jana Deckerová, lékařka radiodiagnostického oddělení POLIKLINIKY AGEL Plzeň.

 

zpět na novinky