Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL Olomouc vyšetřuje pacienty na novém operačním stole

26.11.2015 / POLIKLINIKA AGEL Olomouc

Pacienti chirurgické ambulance POLIKINIKY AGEL Olomouc (naproti hlavnímu vlakovému nádraží) se mohou nově těšit z modernějšího vybavení. Poliklinika investovala do nákupu špičkového operačního stolu v hodnotě 300 tisíc korun, díky kterému získají pacienti i lékaři maximálně komfortní podmínky při operačních zákrocích i chirurgických prohlídkách.

Nový operační stůl typu GOLEM nahradil původní stůl, který sloužil na chirurgické ambulanci přes třicet let. „Původní stůl byl již ve špatném stavu a nevyhovoval našim potřebám. Nový naopak nabízí nejmodernější vybavení, z čehož budou moci profitovat jak pacienti, tak i lékaři,“ říká lékař chirurgického oddělení POLIKLINIKY AGEL Olomouc MUDr. Kamil Starosta s tím, že hlavní rozdíl je v jednoduché polohovatelnosti stolu, kterou oceňují především starší a špatně mobilní pacienti. Zakoupený model s nosností 150 kilogramů je pěti-segmentový, tudíž umožňuje individuální nastavení pro hlavu, opěradlo, sedák i jednotlivé nohy. Jednoduchou polohovatelnost stolu přitom zajišťuje elektro-pohon, a to u širokého spektra zákroků.

„Nejběžněji bude stůl využit pro ošetřování úrazů a plánované výkony. Spektrum našich činností je ale poměrně široké,doplňuje MUDr. Starosta a dodává, že chirurgická ambulance POLIKLINIKY AGEL Olomouc provádí také odstraňování kožních a podkožních útvarů včetně kosmetických zákroků, provozuje mamologickou poradnu, provádí poradenskou činnost k varikóznímu onemocnění dolních končetin včetně léčebné péče nebo například ošetření vnitřních hemoroidálních uzlů bezbolestnou ambulantní metodou.

POLIKLINIKA AGEL Olomouc je jedno z mála zdravotnických zařízení ambulantního typu, které je akreditované Spojenou akreditační komisí České republiky. Poliklinika tímto potvrzuje, že poskytuje kvalitní a bezpečnou zdravotní péči. Navíc se nachází v dobře dostupné lokalitě u olomouckého hlavního vlakového nádraží. Pod jednou střechou svým klientům nabízí zdravotní péči počínaje praktickými lékaři přes ambulantní specialisty mnoha oborů. Pacienti tak nemusí při svých zdravotních problémech absolvovat vyšetření a léčení na několika různých místech. Další specifikou polikliniky je dlouholeté poskytování pracovně lékařské péče.

zpět na novinky