Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Přerovské pracoviště POLIKLINIKY AGEL má nový ORL přístroj

26.10.2015 / POLIKLINIKA AGEL Olomouc

Pacienti s ušními, nosními i krčními obtížemi se mohou v Přerově nově těšit na vyšetření pomocí nejmodernějšího vybavení. Zdejší pracoviště POLIKLINIKY AGEL (Velké Novosady 8) investovalo do nákupu komplexní ORL vyšetřovací jednotky, která umožní provádět podrobné vstupní prohlídky, kontrolní vyšetření i lékařské zákroky maximálně pohodlně i přesně. Investice do nové jednotky dosáhla výše půl miliónu korun.

Zakoupený přístroj je mobilní, s moderním designem i špičkovým vybavením, které zahrnuje mikroskop, laryngo pharyngoskop pro krční vyšetření, endoskop i elektrokauter sloužící k ošetřování měkkých tkání. „Nový přístroj umožňuje vyšetřování i léčbu podle nejmodernějších standardů a postupů, je velice přesný i prakticky řešený. Prohlídky i zákroky prováděné s jeho pomocí jsou tudíž komfortní jak pro lékaře, tak i pro pacienty,“ vysvětluje MUDr. Hana Calábková, lékařka ORL ambulance z přerovského pracoviště POLIKLINIKY AGEL Olomouc. Součástí investice do nové ORL vyšetřovací jednotky byl i nákup vyšetřovacího křesla, které zajistí maximální pohodlí pacientů.

Zájemcům z řad široké veřejnosti nabízí přerovská ORL ambulance POLIKLINIKY AGEL běžnou preventivní a léčebnou péči nemocí uší, nosu a krku, provádí vyšetření sluchu, diagnostiku sluchových poruch, vyšetření nosních dutin či vyšetření hlasivek. Na vyšetření pomocí nového ORL přístroje mohou přicházet pacienti se všemi ušními, nosními i krčními obtížemi, a to i bez doporučení lékaře.

Pacienti, kteří se předem objednají na čísle 581 274 214, mají přednost.

zpět na novinky