Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL Plzeň otevřela v Boru novou útulnou odběrovou místnost

3.8.2015 / POLIKLINIKA AGEL Plzeň

V západních Čechách se zájemci o laboratorní vyšetření mohou těšit na nové a příjemnější prostory. Zcela novou odběrovou místnost totiž otevřela POLIKLINIKA AGEL Plzeň na svém pracovišti v Poliklinice Bor. Moderní odběrová místnost zde doplní stávající laboratoře a kromě špičkové diagnostiky tak poliklinika nabídne nově pacientům i komfortnější prostředí a soukromí při odběrech.

„Odběry krve, které provádíme nejčastěji, nebývají pro mnohé z nás příjemnou záležitostí. Útulné prostředí ale jistě může pomoci celkový dojem změnit. Proto věřím, že právě pacienti ocení novou odběrovou místnost nejvíce. Mimo příjemné prostředí jim totiž prostory nabídnou i soukromí a klid, který rovněž patří mezi pozitivně vnímané aspekty,“ říká vedoucí Oddělení laboratoří POLIKLINIKY AGEL Plzeň Mgr. Pavla Franková.

Odběrová místnost bude otevřena od pondělí do pátku mezi 7.00 a 14.00 hodinou, v pátek pak dokonce již od 6:30 do 14.00. „Zájemci o odběry a laboratorní vyšetření mohou přicházet s žádankou od praktického lékaře či specialisty i bez objednávky, případně se objednat a domluvit vhodný termín na čísle 371 155 950,“ radí Pavla Franková a dodává, že laboratoře v Poliklinice Bor zajišťují nejen odběry a vyšetření krve, moči, výtěry stolice ale také základní biochemická a hematologická vyšetření, např. stanovení drog v moči, zátěžový glukózový test pro těhotné a diabetiky, měření CRP pro potvrzení potřeby léčby pacienty antibiotiky. 

zpět na novinky