Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL Nymburk nově léčí bolesti pomocí laseru

24.4.2015 / POLIKLINIKA AGEL Nymburk

Pacienti POLIKLINIKY AGEL Nymburk, které trápí bolestivé stavy celého pohybového aparátu, mohou nově vyzkoušet léčbu tzv. laserterapií. Tuto metodu poliklinika nově zavádí zejména pro potřeby pacientů s bolestmi kloubů, svalů či páteře.

Princip léčby neinvazivní laserovou terapií spočívá v průniku paprsku hluboko do tkáně, kde se následně prudce zvýší produkce enzymů, dojde ke stimulaci kolagenu a zlepší se využití kyslíku i glukózy. Velkou výhodou laserterapie je tedy možnost ovlivňovat tkáně i v hloubce, bezbolestnost i rychlost metody, ale také nulové riziko komplikací, díky čemuž je metoda vhodná pro všechny věkové kategorie i osoby s přidruženými zdravotními obtížemi. „Možnosti laseru jsou nesmírně široké, v naší ambulanci jej ale nejčastěji využijeme při řešení bolestí svalů, šlach a kloubních pouzder, při bolestech páteře, při léčbě revmatoidní artritidy, artrózy degenerativního původu či tenisového lokte,“ říká fyzioterapeutka Vendula Vydrová, DiS., s tím, že laserem lez řešit obtíže vzniklé jak v důsledku onemocnění, tak i po úrazech.

 „O léčbu pomocí laserterapie u nás může požádat každý, a to na základě doporučení od svého praktického lékaře, případně odborného lékaře. Je ale nutné se předem objednat na telefonním čísle 321 022 277, abychom společně vybrali volný termín,“ dodává Vendula Vydrová s tím, že tato léčba je zpoplatněna částkou 50 korun za jednu aplikaci. Ordinační hodiny polikliniky jsou každý všední den od 7 do 14 hodin.

POLIKLINIKA AGEL Nymburk nabízí komplexní preventivní a léčebnou péči, včetně pracovně lékařské služby. Jako jedno z mála ambulantních zdravotnických zařízení je poliklinika akreditována Spojenou akreditační komisí České republiky, čímž potvrdila, že poskytuje kvalitní a bezpečnou zdravotní péči.

zpět na novinky