Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Poliklinika AGEL Ostrava otevřela očkovací místo v centru města

25.5.2021 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Do očkování proti onemocnění covid-19 se nově zapojuje Poliklinika AGEL Ostrava, jejíž zdravotníci budou aplikovat vakcínu v centru města. Zájem projevují lidé docházející ke zdejším lékařům, přihlásit se může k očkování ale každý.

Poliklinika zřídila v ulici Tyršova 34 oficiální očkovací místo, do kterého se mohou zájemci o vakcínu přihlásit prostřednictvím registračního systému přes rezervační systém Ministerstva zdravotnictví České Republiky (registrace.mzcr.cz). „Očkujeme vakcínou od společnosti Moderna,” informuje MUDr. Bogna Jiravská Godula, ředitelka Polikliniky AGEL Ostrava. „Přihlásit se může kdokoliv. Nicméně zatím čerpáme primárně z vlastních pacientů, kteří se už dříve rozhodli, že chtějí očkování podstoupit v naší poliklinice a byli tak nahlášeni u praktických lékařů,” dodává ředitelka.

Na očkovací místo je třeba vždy dorazit v daný den i konkrétní čas, příchozí musí mít s sebou průkaz totožnosti a průkaz pojištěnce. Před očkováním každý vyplní dotazník, ten je ale možné předvyplnit dopředu a urychlit tak potřebnou administrativu před samotným očkováním. Dokument je možné stáhnou na webových stránkách Polikliniky AGEL Ostrava v sekci Očkování proti covid-19.

zpět na novinky