Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Nové odběrové místo na antigenní testování otevřela Poliklinika AGEL Olomouc

29.3.2021 / POLIKLINIKA AGEL Olomouc

V reakci na enormní poptávku firem po antigenních vyšetřeních svých zaměstnanců otevřela Poliklinika AGEL Olomouc u hlavního vlakového nádraží také své odběrové místo. Jeho provoz byl zahájen v minulém týdnu a okamžitě zaznamenal vysokou poptávku. Místo je určeno především firemní klientele, ale část ordinační doby je vyčleněna také pro zájemce z řad široké veřejnosti.

„Již v prvním týdnu provozu evidujeme vysoký zájem o testování nejen od firemních klientů, ale i z řad veřejnosti. Jsme si vědomi přehlcení odběrových míst ve zdravotnických zařízeních, kde je často velmi složité získat volný termín na tři i čtyři týdny dopředu. Proto věřím, že rozšíření nabídky z naší strany bude vnímáno velmi pozitivně a pomůžeme mnoha společnostem vyřešit problém, kde nechat otestovat své zaměstnance,“ říká ředitelka laboratoří Dopravního zdravotnictví Ing. Bc. Martina Štolová.

„V tuto chvíli je odběrové místo otevřeno primárně pro firemní klientelu, kdy se nám hlásí větší i menší společnosti, z nejrůznějších odvětví. Nicméně chceme vyjít vstříc i ostatním klientům z řad veřejnosti, a proto jsme pro ně otevřeli termíny každý týden ve středu od 11 do 15 hodin. Výhodou našeho zařízení je i strategické umístění přímo u hlavního nádraží a Krajského úřadu v Olomouci,“ upřesňuje Ing. Bc. Martina Štolová.

Odběrové centrum Polikliniky AGEL v Olomouci je v provozu v pracovních dnech od úterý do čtvrtku v časech od 11.00 do 15.00 hodin. Pro veřejnost je Odběrové centrum otevřeno každou středu od 11.00 do 15.00 hodin. Klienty budou zdravotníci odebírat v odběrové místnosti, která má vchod z boku polikliniky. „Tímto nebude narušen ani omezen ambulantní provoz v hlavní budově naší polikliniky. Denně budeme schopni vyšetřit zhruba 80 osob,“ doplňuje Ing. Bc. Martina Štolová.

Zájemci o antigenní testování z řad široké veřejnosti se musí k vyšetření předem objednat prostřednictvím centrálního rezervačního systému Reservatic https://reservatic.com/cs/public_services/agel-poliklinika-poliklinika-agel-dopravni-zdravotnictvi-a-s 

Zástupci firem mohou objednávat své pracovníky k antigennímu testování v Poliklinice AGEL Olomouc na telefonním 727 939 431, kde se dozví také všechny potřebné informace.

 

zpět na novinky