Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Zdravotní prověrku od hlavy až k patě nabídne Den zdraví Polikliniky AGEL Ostrava

22.5.2018 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Prověrku zdravotního stavu si mohou v pondělí 28. května dopřát všichni zájemci. Poliklinika AGEL Ostrava na Tyršově ulici pořádá Den zdraví zaměřený na preventivní vyšetření široké škály lékařských oborů. Chybět nebude například vyšetření kožních znamének, ultrazvuková vyšetření ledvin, močového měchýře či prsu, měření cholesterolu a krevního tlaku či denzitometrie zjišťující hustotu kostí.

 „V rámci Dne zdraví se budeme soustředit především na oblast interního lékařství. Návštěvníkům přitom budou k dispozici jak bezplatná vyšetření, tak i poradenství. Odborní lékaři z jednotlivých oborů zde budou k dispozici během celé akce a budou nejen vyhodnocovat výsledky vyšetření, ale budou k dispozici i pro veškeré dotazy,“ říká Marie Sladká, hlavní sestra Polikliniky AGEL Ostrava.

Akce je přitom určena jak všem zdravým lidem, kteří se chtějí pouze ujistit o své dobré kondici, tak i všem, kteří na sobě pozorují nějaké obtíže. „Pokud někdo například dlouhodobě odkládá obtíže s tlakem, má podezřelé kožní znaménko nebo pochybnosti o stavu svých močových cest, může využít Dne prevence a nechat se vyšetřit bez objednávek a zdarma,“ zve Marie Sladká s tím, že prevenci by lidé rozhodně neměli podceňovat. Právě včasný záchyt nemoci a odborná léčba v raném stádiu totiž v řadě případů přímo rozhoduje o tom, nakolik bude léčba úspěšná.

Den zdraví Polikliniky AGEL v Ostravě zahrne konkrétně vyšetření kožních znamének, poradenství k prevenci vzniku kožních nádorů a ochraně před sluncem, ultrazvukové vyšetření ledvin a močového měchýře, vyšetření glykemie i cholesterolu, vyšetření krevního tlaku, ultrazvukové vyšetření prsu a vyšetření denzitometrie, které pomáhá odhalit řídnutí kostí.

Akce proběhne v prostorách polikliniky na Tyršově ulici č. 34, a to v pondělí 28. května od 9.00 do 17.00 hodin. Zájemci mohou přicházet i bez předchozího objednání do 1. patra polikliniky, kde bude k dispozici koordinátor akce.

zpět na novinky