Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL v Ostravě otevřela novou ambulanci na léčbu defektů

27.11.2017 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Proleženiny, bércové vředy, ale i jiné nehojící se rány mohou lidé nově řešit u odborníků s úzkou specializací. Ostravská Poliklinika AGEL na Tyršově ulici v centru města nově otevřela specializovanou ambulanci na léčbu defektů, která se zaměřuje na terapii akutních i nehojících se ran pomocí moderních postupů i materiálu.

Nově otevřená ambulance v centru Ostravy pacientům nabízí vyšetření kožních defektů, odborné ošetření, ale i poradenství a edukaci pro domácí ošetřování. Škála obtíží, se kterými zde lidé mohou přicházet, je přitom široká – od chronických ran, přes mechanické a traumatické rány, až po chemická poranění či popáleniny.

„Přicházet k nám mohou lidé s defekty po ztrátových poraněních kůže, ale také lidé s bércovými vředy, proleženinami, diabetickou nohou. Každého pacienta přitom nejen prohlédneme a ošetříme, ale nabídneme mu také rady a materiál pro domácí ošetřování dle nejnovějších trendů, na míru jeho obtížím,“ vysvětluje MUDr. Žaneta Ožanová, lékařka nové ambulance pro léčbu defektů Polikliniky AGEL Ostrava.

Nová specializovaná ambulance na léčbu defektů je otevřena každý sudý pátek dopoledne i odpoledne, a to ve 3. patře Polikliniky AGEL v Ostravě na Tyršově ulici. Přicházet do ní přitom mohou zájemci na základě objednávky na čísle 595 002 656, a to i bez žádanky.

 „Našim pacientům se snažíme nabízet co nejlepší péči, což obnáší i poskytování vysoce specializované péče. Špatně se hojící rány, nemluvě pak o těch chronických, nejen negativně ovlivňují zdraví pacienta, ale mnohdy ho i výrazně omezují v každodenním životě a zhoršují jeho psychiku. Na správnou a maximálně efektivní léčbu ran by proto měl být ve zdravotnictví kladem velký důraz,“ uzavírá MUDr. Bogna Jiravská Godula, ředitelka ostravské Polikliniky AGEL.

 

zpět na novinky