Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Poliklinika AGEL Ostrava modernizuje ORL ambulanci

2.8.2017 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Modernější vyšetření čeká na všechny stávající i nové pacienty ORL ambulance Polikliniky AGEL Ostrava, která se nachází v centru města u pasáže Vesmír. Zdejší ambulance zaměřená na ušní, nosní a krční obtíže zakoupila pro své pacienty nové vyšetřovací křeslo i vyšetřovací jednotku UNIT, která nabízí komplexní škálu vyšetřovacích nástrojů a představuje základní vyšetřovací jednotku ambulance.

ORL UNIT je speciální integrovaná vyšetřovací jednotka, ve které jsou umístěny všechny základní i speciální ORL nástroje a součástí jednotky je navíc i systém pro výplach uší. Lékař má tak k dispozici všechny potřebné nástroje, což velmi usnadňuje a zkvalitňuje vyšetření pacienta a zkracuje jeho čas. Výhody nového vyšetřovacího UNITu ale samozřejmě poznají i sami pacienti, kteří se dočkají moderního a přesného vyšetření, které je zároveň maximálně šetrné.  Nové vyšetřovací křeslo jim pak nabídne komfort a pohodlí, díky kterému bude vyšetření v ambulanci daleko příjemnější.

„Snažíme se vycházet vstříc potřebám našich pacientů, nabízet jim moderní léčebné postupy i metody, ale také lidský přístup a příjemné prostředí, které je důležité zejména pro psychiku každého člověka," vysvětluje MUDr. Šárka Střídová, lékařka ORL ambulance Polikliniky AGEL Ostrava na Tyršově ulici.

Nové vybavení ORL ambulance bude sloužit všem pacientům, kteří do Polikliniky AGEL Ostrava přicházejí s onemocněními a potížemi v oblasti uší, nosu a krku. „Mezi nejčastěji léčené obtíže patří záněty v oblasti krku, dutiny ústní, nosu, vedlejších nosních dutin a uší. Zároveň ale velmi často provádíme také diagnostická a preventivní vyšetření uší, nosu a krku," prozrazuje MUDr. Šárka Střídová.

 

 

zpět na novinky