Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Kontrolu zdravotního stavu od hlavy až k patě nabídne Den zdraví na Poliklinice AGEL Ostrava

12.5.2017 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Nechat si zkontrolovat svůj zdravotní stav bez nutnosti předchozího objednání mohou zdraví i nemocní z Ostravy a okolí v úterý 16. května. Poliklinika AGEL Ostrava na Tyršově ulici v centru města pořádá Den zdraví, který se zaměří na preventivní vyšetření široké škály lékařských oborů. Chybět nebude měření krevního tlaku, cukru, cholesterolu, ultrazvuková vyšetření, EKG, vyšetření plochých nohou atd. Akce bude probíhat od 8.00 do 17.00 hodin.

„V rámci Dne zdraví se budeme soustředit především na oblast interního lékařství. Návštěvníkům přitom budou k dispozici jak bezplatná vyšetření, tak i poradenství. Odborníci z jednotlivých oborů zde budou k dispozici během celé akce a budou nejen vyhodnocovat výsledky vyšetření, ale budou k dispozici i pro veškeré dotazy,“ říká Marie Sladká, hlavní sestra Polikliniky AGEL Ostrava.

Akce je přitom určena jak všem zdravým lidem, kteří se chtějí pouze ujistit o své dobré kondici, tak i všem, kteří na sobě pozorují nějaké obtíže. „Pokud někdo například dlouhodobě odkládá obtíže s tlakem, má podezření na ploché nohy nebo jej trápí nadváha, může využít Dne prevence a nechat se vyšetřit bez objednávek a zdarma,“ zve Marie Sladká s tím, že prevenci by lidé rozhodně neměli podceňovat. Právě včasný záchyt nemoci a odborná léčba v raném stádiu totiž v řadě případů přímo rozhoduje o tom, nakolik bude léčba úspěšná.

Den zdraví Polikliniky AGEL v Ostravě zahrne vyšetření plochých nohou podobaroskopem, vyšetření řídnutí kostí, ultrazvukové vyšetření prsu, ledvin, močového měchýře, karotid a štítné žlázy, měření krevního tlaku, EKG, měření BMI, vyšetření hladiny cukru glukometrem a měření cholesterolu v krvi.

Akce proběhne v prvním patře budovy polikliniky na Tyršově ulici č. 34, a to v úterý 16. května od 8.00 do 17.00 hodin. Zájemci mohou přicházet bez předchozího objednání.

 

zpět na novinky