Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL Praha Italská otevřela dvojici nových ambulancí

25.1.2017 / POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poruchy zraku u dětí i plicní obtíže mohou zájemci z Prahy a okolí řešit v nových ambulancích, které právě v těchto dnech otevřela POLIKLINIKA AGEL Praha Italská. V rámci rozšiřování spektra poskytovaných služeb byla na poliklinice nově zřízena dětská oční ambulance a plicní ambulance, které nabízejí pacientům moderní péči přímo v centru hlavního města.

Nová specializovaná dětská oční ambulance je otevřena každý všední den s výjimkou středy, a to v dopoledních i odpoledních hodinách. Dětským pacientům přitom nabízí oční vyšetření, předpis brýlové korekce nebo například vyšetření a léčbu šilhání. Nejdůležitější je ale individuální empatický přístup, který dětským pacientům výrazně pomáhá lépe zvládat zdravotní vyšetření.

„V naší dětské oční ambulanci nabízíme malým pacientům trpělivý a hravý přístup, ale také maximálně kvalitní léčbu a diagnostiku, kterou můžeme poskytovat i díky vysoce modernímu přístrojovému vybavení,“ vysvětluje MUDr. Tomáš Pospíšil, provozní ředitel POLIKLINIKY AGEL Praha Italská, s tím, že nová ambulance disponuje například LCD optotypem s binokulárními testy, autorefrakto-keratometrem v kombinaci s tonometrem a pachymetrem či štěrbinovou lampou s digitální vizualizací.

Druhou nově otevřenou ambulancí v rámci POLIKLINIKY AGEL Praha Italská je pak plicní ambulance, která zajišťuje prevenci, diagnostiku, léčbu a dispenzarizaci nemocí plicního systému. „Zejména jde o diferenciální diagnostiku všech stavů spojených s kašlem a dušností za využití moderních zobrazovacích metod, funkčního a laboratorního vyšetření a spolupráce s dalšími odbornostmi. V rámci plicního klinického vyšetření jsou na pracovišti prováděna vyšetření spirometrická metodou křivky průtok-objem, vyšetření saturace kyslíku v krvi a jsou odebírána sputa k bakteriologickému a mykobakteriologickému vyšetření,“ dodává MUDr. Pospíšil s tím, že plicní ambulance je otevřena každý všední den.

„Našim pacientům se snažíme nabízet co nejlepší péči. Věřím, že rozšíření spektra ambulancí k tomuto pozitivně přispěje,“ uzavírá MUDr. Tomáš Pospíšil.

zpět na novinky