Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Nová recepce na POLIKLINICE AGEL v Nymburku zajistí vyšší komfort pacientů

22.11.2016 / POLIKLINIKA AGEL

Hledání vhodného lékaře či ambulance, objednávání na vyšetření i zjišťování potřebných informací bude nově pro všechny pacienty POLIKLINIKY AGEL Nymburk jednodušší. Poliklinika totiž právě v těchto dnech zprovoznila u vstupu do budovy novou recepci, ve které proškolený personál příchozím radí ohledně umístění ambulancí, kontaktů či provozní doby, zajišťuje objednávky a také podává pokyny ohledně ambulantního vyšetření.

„Doposud nám na poliklinice centrální recepce chyběla, takže se pacienti museli informovat v jednotlivých ambulancích, což brzdilo jak zdravotníky, tak pacienty. Nově zřízená recepce je k dispozici přímo u hlavního vchodu do budovy, takže je pro všechny snadno dostupná, a zájemci jsou v ní odbaveni ihned,“ prozrazuje Jana Jurisová, provozní ředitelka POLIKLINIKY AGEL Nymburk.

Recepce je na POLIKLINICE AGEL Nymburk pacientům k dispozici každý všední den a zajišťuje jak navigaci pacientů, tak i informační služby a objednávky pomocí elektronického systému objednávání.  

„Nová recepce je v provozu teprve pár dní, přesto už nyní slyšíme pozitivní ohlasy. Odpadlo totiž veškeré klepání na dveře ambulancí a rušení při vyšetřeních, zdržování kvůli objednávkám i čekání u špatných ambulancí,“ dodává Jana Jurisová s tím, že k dispozici je na nové recepci také telefonní linka, prostřednictvím které se zájemci mohou také dotazovat. Telefonický kontakt na novou recepci je +420 321 022 211.

 

zpět na novinky