Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Poliklinika AGEL zve do Bohumína na bezplatná preventivní vyšetření

21.11.2016 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Zdraví i nemocní lidé z Bohumína a okolí mohou již tuto středu 23. listopadu vyrazit na sérii preventivních vyšetření zdarma. Poliklinika AGEL v Bohumíně pořádá Den zdraví, v jehož rámci nabídnou zdravotníci zájemcům z řad široké veřejnosti například vyšetření cholesterolu, cukru či tlaku, EKG, prohlídku kožních znamének a také vyšetření řídnutí kostí pomocí denzitometru.

 „V rámci Dne zdraví se budeme soustředit především na oblast interního a kožního lékařství. Návštěvníkům přitom budou k dispozici jak bezplatná vyšetření, tak i odborníci z těchto oborů, kteří budou individuálně posuzovat jednotlivé případy pacientů a také odpovídat na všetečné dotazy,“ říká Marie Sladká, hlavní sestra Polikliniky AGEL Ostrava.

Akce je přitom určena jak všem zdravým lidem, kteří se chtějí pouze ujistit o své dobré kondici, tak i všem, kteří na sobě pozorují nějaké obtíže. „Pokud na sobě někdo například objevil podezřelé kožní znaménko nebo dlouhodobě odkládá obtíže s tlakem, může využít Dne prevence a nechat se vyšetřit bez objednávek a zdarma,“ zve Marie Sladká s tím, že prevenci by lidé rozhodně neměli podceňovat. Právě včasný záchyt nemoci a odborná léčba v raném stádiu totiž v řadě případů přímo rozhoduje o tom, nakolik bude léčba úspěšná.

Den prevence Polikliniky AGEL v Bohumíně proběhne v prostorách ambulancí praktických lékařů na adrese Nádražní 282, Bohumín, a to ve středu 23. listopadu od 8.00 do 13.00 hodin.  Zájemci mohou přicházet i bez předchozího objednání.

 

zpět na novinky