Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

Bezplatná vyšetření od hlavy až k patě nabídne Poliklinika AGEL Ostrava v rámci Den prevence

24.10.2016 / POLIKLINIKA AGEL Ostrava

Poliklinika AGEL Ostrava otevře ve středu 26. října své brány veřejnosti a všem zájemcům o preventivní zdravotní prohlídky nabídne plejádu vyšetření zdarma. K dispozici bude měření řídnutí kostí, ultrazvuková vyšetření, vyšetření kožních znamének, vyšetření sluchu a také měření cukru v krvi, cholesterolu či krevního tlaku. Akce bude probíhat konkrétně na Poliklinice AGEL na Tyršově ulici (u kina Vesmír), a to od 9.00 do 17.00 hodin.

„Prevence je zcela zásadní pro zachování dobrého zdraví, a ve většině případů je to právě včasný záchyt onemocněn či obtíží, který rozhodne o úspěšnosti léčby. Lidé ale občas na prevenci zapomínají, podceňují ji, nebo raději opomíjejí kvůli nutným finančním výdajům. To chceme naší preventivní akcí změnit,“ vysvětluje MUDr. Bogna Jiravská-Godula, ředitelka Polikliniky AGEL Ostrava s tím, že akce je určena jak lidem, kteří jsou jen zvědaví na svůj zdravotní stav, tak i všem, které trápí jakékoliv obtíže a návštěvu lékaře zatím odkládali.

Do akce bude zapojena kožní ambulance, ambulance ORL, interna a radiodiagnostika. Veškerá nabízená preventivní vyšetření přitom budou moci zájemci absolvovat zdarma i bez předchozí objednávky či doporučení. „Komplexní výčet nabízených vyšetření zahrne vyšetření řídnutí kostí denzitometrem, ultrazvukové vyšetření dolních končetin či štítné žlázy, vyšetření kožních znamének, audiologické vyšetření sluchu a také měření cholesterolu, krevního tlaku a cukru v krvi,“ vyjmenovává MUDr. Bogna Jiravská-Godula.

Akce proběhne ve středu 26. října na Poliklinice AGEL Ostrava na adrese Tyršova 34, v samotném centru Ostravy naproti kinu Vesmír. Zájemci mohou přicházet kdykoliv mezi 9. a 17. hodinou přímo do čekáren jednotlivých ambulancí.

zpět na novinky