Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL v Nymburku nově nabízí zdravotnické masáže

4.8.2016 / POLIKLINIKA AGEL Nymburk

Zájemci z Nymburku a okolí, kteří trpí bolestmi zad, končetin, nebo jen touží po uvolnění prostřednictvím masáže, mohou nově využít odborné péče pod střechou zdravotnického zařízení. POLIKLINIKA AGEL v Nymburku rozšířila nabídku svých služeb o zdravotnické masáže, kterých mohou využít zájemci z řad široké veřejnosti.

„Masáže jsou určeny jak pro zájemce o preventivní péči, tak i pro všechny, kteří již trpí bolestmi či napětím v oblasti zad, šíje, nebo i končetin. Prostřednictvím masáží dovedeme tělo uvolnit a osvěžit, můžeme ulevit od bolesti svalů i psychického napětí, ale také zlepšit trávení, vylučování, dýchání či imunitu. Je to jedna z nejstarších a nejpřirozenějších metod, jak pomoci udržet zdraví v přirozeném stavu,“ vysvětluje Kateřina Nováková z POLIKLINIKY AGEL Nymburk.

Nabídka POLIKLINIKY AGEL Nymburk zahrnuje masáže léčebné, reflexní, relaxační, sportovní, rekondiční, medové, aroma či čokoládové. Zájemci přitom mohou volit mezi masážemi zad či šíje, ale také masážemi končetin, celého těla nebo třeba plosek nohou.

Masáže na POLIKLINICE AGEL Nymburk probíhají na oddělení rehabilitace v přízemí budovy na adrese Boleslavská 1854. „Přicházet na masáže mohou zájemci i bez jakéhokoliv doporučení, potřebná je pouze předchozí rezervace termínu na telefonním čísle 321 022 277,“ dodává Kateřina Nováková s tím, že cena masáží se liší podle délky. Dvacetiminutová masáž vyjde na 200 korun, půlhodinová na 350 a hodinová na 700 korun.

zpět na novinky