Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

V centru Prahy bylo otevřeno moderní zdravotnické zařízení společnosti Dopravní zdravotnictví - POLIKLINIKA AGEL Praha Vladislavova

31.3.2016 / POLIKLINIKA AGEL Praha Vladislavova

V centru Prahy byla dnes slavnostně otevřena nová POLIKLINIKA AGEL, která je klientům k dispozici ve Vladislavově ulici v bezprostřední blízkosti stanice metra Národní třída. Nově otevřená poliklinika nabízí klientům všech zdravotních pojišťoven služby na špičkové úrovni s využitím nejnovější zdravotnické techniky. Klienti se mohou již nyní zaregistrovat a objednávat do příslušných ambulancí s minimální čekací dobou a to osobně, telefonicky nebo online přes webové stránky polikliniky.

Nově otevřená poliklinika zajišťuje péči pro děti i dospělé s využitím prvotřídní zdravotnické techniky. „V nových komfortních prostorách naleznou klienti celkem sedm nových ambulancí, které umožňují objednání na konkrétní čas, praktičtí lékaři mají i odpolední ordinační hodiny. Klientům je k dispozici široké spektrum služeb a těšit se mohou na individuální přístup ze strany lékařů i dalšího zdravotnického personálu,“ uvedl MUDr. Jiří Skřivánek, předseda představenstva společnosti Dopravní zdravotnictví a.s., která provozuje síť poliklinik AGEL.

Prostory polikliniky nabízí pacientům tři ambulance praktických lékařů pro dospělé, ambulanci praktického lékaře pro děti a dorost, interní-kardiologickou ambulanci a gynekologickou ambulanci využívající gynekologické křeslo nové generace. Od 1. dubna bude nabídka služeb rozšířena o poslední ambulanci, kterou bude stomatologická ambulance a dentální hygiena.

Společnost Dopravní zdravotnictví a.s. investovala do moderních prostor nové polikliniky 3,5 milionu korun. „Soustředili jsme se především na to, aby se u nás klienti cítili dobře. Snažili jsme se v interiérech využít přírodní materiály, abychom jim dopřáli příjemné prostředí nejen v čekárnách, ale i v ambulancích samotných,“ popisuje prostředí nové polikliniky MUDr. Jiří Skřivánek.

Budova polikliniky se nachází v samém centru Prahy, díky tomu je zajištěna i výborná dopravní dostupnost k sesterské POLIKLINICE AGEL Praha Italská, kde mají klienti v případě potřeby možnost využít návazných služeb dalších odborných ambulancí, centra zobrazovacích metod, laboratorních služeb a rehabilitace.

zpět na novinky