Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

První podlaží POLIKLINIKY AGEL Olomouc dostane nový kabát

29.6.2015 / POLIKLINIKA AGEL Olomouc

Rekonstrukci celého prvního nadzemního podlaží zahajuje v těchto dnech POLIKLINIKA AGEL Olomouc (naproti hlavnímu nádraží). Prostory, kde sídlí ordinace praktických lékařů, tak dostanou úplně nový kabát. Pacienti se mohou těšit na moderní prostředí i nový nábytek. Rekonstrukce bude probíhat za plného provozu bez přerušení chodu ordinací.

„Pro totální rekonstrukci prvního patra jsme se rozhodli využít klidnějšího letního období, aby zátěž směrem k pacientům byla co nejmenší. Přesto bych chtěl všechny klienty požádat o shovívavost za zhoršené podmínky a zvýšený hluk, ale věřím, že komfortnější prostředí a nový nábytek, kterým budou vybaveny ordinace i čekárny, za drobné nepohodlí spojené se stavebními pracemi stojí,“ uvedl člen představenstva Ing. Artur Lukša. Ordinace praktických lékařů budou dočasně přemístěny do jiných prostor. Informace o tom, kde pacienti svého lékaře aktuálně najdou, získají lidé na recepci polikliniky.

Během rekonstrukce dostane 1. patro „novou tvář“. Kromě nové podlahové krytiny, úpravy stropních podhledů a výmalby s jednotným označením ordinací, se uskuteční i rekonstrukce ordinací spočívající v obnově nábytku. Dále v pravé části bude vytvořeno oddělené centrum s recepcí pro pracovně lékařské služby.

Rekonstrukce, která si vyžádá více než 5 miliónů korun, bude probíhat až do konce srpna. „Současná rekonstrukce je, doufám, pouze první vlaštovkou, která zahájí sérii oprav, které by budova polikliniky zasloužila. Do budoucna bychom chtěli rekonstruovat postupně všechna patra polikliniky,“ doplnil Ing. Lukša.

POLIKLINIKA AGEL Olomouc nabízí komplexní preventivní a léčebnou péči, včetně pracovně lékařské služby. Jako jedno z mála ambulantních zdravotnických zařízení je poliklinika akreditována Spojenou akreditační komisí České republiky, čímž potvrdila, že poskytuje kvalitní a bezpečnou zdravotní péči.

zpět na novinky