Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍZdravotní péče pro klienty všech zdravotních pojišťoven

Akreditace SAK

O nás

POLIKLINIKA AGEL Olomouc bude zdarma vyšetřovat znaménka

14.5.2015 / POLIKLINIKA AGEL Olomouc

V pondělí 18. května si budou moci lidé z celého Olomoucka nechat zdarma vyšetřit svá pigmentová znaménka. Jedinečnou možnost bezplatného vyšetření nabízí POLIKLINIKA AGEL Olomouc (naproti vlakovému nádraží). Cílem akce je především osvěta v problematice zhoubných kožních nádorů a prevence jejich vzniku. Zájemci mohou přicházet do polikliniky na Jeremenkově ulici ve středu 18. května dopoledne od 10. do 12. hodin a odpoledne mezi 13. a 15. hodinou.

„Melanom je jedním z nejčastějších zhoubných nádorů, což je dané především časnou tvorbou metastáz a patří mezi vysoce závažná onemocnění. Proto se snažíme veřejnost motivovat k preventivním vyšetřením znamének, která jsou pro včasnou detekci melanomu rozhodující. Při pozdním odhalení melanomu bohužel mohou být jeho následky fatální, což se ročně týká minimálně čtyř stovek Čechů,“ říká MUDr. Blanka Žuffová-Kunčová, lékařka kožní ambulance POLIKLINIKY AGEL.

V rámci akce nabídne POLIKLINIKA AGEL Olomouc kromě vyšetření pigmentových znamének bezplatně také poradenství v oblasti ochrany před sluncem, což je hlavní forma prevence vzniku melanomu.

POLIKLINIKA AGEL Olomouc je jedno z mála zdravotnických zařízení ambulantního typu, které je akreditované Spojenou akreditační komisí České republiky. Poliklinika tímto potvrzuje, že poskytuje kvalitní a bezpečnou zdravotní péči. Navíc se nachází v dobře dostupné lokalitě u olomouckého hlavního vlakového nádraží. Pod jednou střechou svým klientům nabízí zdravotní péči počínaje praktickými lékaři přes ambulantní specialisty mnoha oborů. Pacienti tak nemusí při svých zdravotních problémech absolvovat vyšetření a léčení na několika různých místech. Další specifikou polikliniky je dlouholeté poskytování pracovně lékařské péče.

 

zpět na novinky